Meld deg på vårt nyhetsbrev

Seidr - et nytt sted på Herøya

Seidr er et nytt sted på Herøya for industriell innovasjon og teknologi. Her skal framtiden for industri-Norge skapes.

Vi bygger et nytt sted for industriell innovasjon og teknologi. Her samler vi all kompetanse fra forskningspark, pilotarena og flere som allerede er på Herøya under samme tak.

I Seidr får du tilgang på forskere, teknologer og testmuligheter på nye måter. Vi skal gjøre innovasjonskraften tilgengelig.

Seidr - for bedrifter i utvikling

Seidr er stedet for industri, gründere, teknologibedrifter, FoU, opplæring og kursvirksomhet og andre bedrifter som støtter opp under industriell virksomhet. Stedet for samarbeid, deling, forskning og verdiskaping.

Her vil du finne laboratorium, pilot og testhaller, kontorer, møteplasser og konferansefasiliteter. Her skal vi skape det optimale stedet for verdiskaping, forskning og innovasjon for bedrifter i utvikling.

 

Trapper opp Seidr Herøya-satsing, stedet for innovasjon og teknologi, og frir til aktører som vil være med å realisere nye energiløsninger.

Les mer om prosjektet
tre menn ute på parkeringsplass

Equinor, Skagerak Energi og nasjonalt katapultsenter, Sustanable Energy, viser stor interesse for Herøya Industriparks planer om å bygge et unikt testområde for grønn energisektor.

Les mer om Seidr Energipark