Meld deg på vårt nyhetsbrev

Til Herøya for å komme nærmere industrikundene

Bouvet er Norges største norskeide IT-konsulentselskap. Bedriften har etablert en avdeling i Herøya Industripark for å komme nærmere prosessindustrien og hjelpe bedriftene med digitalisering.
gruppe med mennesker som sitter i trappeamfi og i stoler i kontorlokale Deler av Bouvet-teamet i Bygg 25.

Satsingen har vært vellykket. Bouvet flyttet inn i Bygg 25 i Herøya Industripark for litt over to år siden, og på den tiden er antallet industrikunder fordoblet.

Ikke produkter - kompetanse

Bouvet selger ikke programvare eller dataprodukter. Konsulentselskapet tilbyr kompetanse. I praksis betyr det digitaliseringstjenester, som blant annet omfatter innsamling og behandling av data, det være seg salgstall eller telemetri fra et produksjonsanlegg.

– Vi tar oss av alt du kan tenke deg som har med digitalisering å gjøre, sier leder råd og prosjekt hos Bouvet, Tove Sørensen. – Vi jobber med droner, roboter, regnskapsrapporter, data-analyse og mye annet innfor vårt fagområde.

  

– Målet er at Bouvet skal bli industriens foretrukne IT-partner, utfyller kollega Jostein Knudsen. Han er avdelingsleder for utvikling hos Bouvet i Grenland.

– Vi vil gjerne hjelpe bedriftene med å ta i bruk data de allerede har, og gjøre disse om til informasjon de kan bruke, slik at de kan ta bedre beslutninger, for eksempel til å forbedre produkter eller produksjonsprosesser. Industriens behov for digitalisering er en av grunnene til at vi valgte å etablere oss i Industriparken.

Om Bouvet

Kontoret i Porsgrunn har tett oppunder 30 ansatte, og vokser jevnt. – Avdelingen i Herøya Industripark er en del av et stort konsern, understreker Knudsen. – Vi har 2 000 kolleger med forskjellig kompetanse relatert til digitalisering, fordelt på andre kontorer rundt om i landet.

Bouvets egen julekalender finner du her: https://typescript-astronaut.netlify.app/advent

Kontakt:

Tove Sørensen
Tel: +47 916 19 812
E-post: tove.sorensen@bouvet.no 

Les mer: Bouvet.no

 

Les også