Meld deg på vårt nyhetsbrev

Skipsagentene fikser alt - fra tollklarering til tannlege

Medarbeiderne i Wilhelmsen Port Services tar imot 900 båtanløp i året på Herøya.
julekalender luke 15, fem personer står inntil vegg med logo, kontormiljø Team Wilhelmsen: fra venstre Kim Roger Bjønnes, Kristian Mørk, Toril Auk Braathen, Dennis van Dongen og Anders Christian Hansen.

Skipsagentene er redernes forlengede arm og legger til rette for at anløpene skal gå så enkelt som mulig. Oppgavene er omfattende og varierte. Agentene fikser alt fra bestilling av taubåt til proviantering og legebesøk – om det skulle være nødvendig.

 

Navnet Wilhelmsen klinger godt i norsk skipsfart. Rederiet er grunnlagt i 1861 og har utviklet seg til å bli et av verdens største maritime konsern med virksomhet over hele kloden. Wilhelmsen Port Services er et datterselskap med aktivitet i 2 200 havnelokasjoner.

I Herøya Industripark jobber seks skipsagenter med å assistere skip som ankommer industriområdet og andre havner i hele landet.

Spesiell historie

Kontoret på Herøya har en spesiell historie. Utgangspunktet var det gamle Klareringskontoret, som ble etablert i 1970. Kontoret var en del av Norsk Hydros Ekspedisjonsavdeling. Opp igjennom årene har enheten vært en del av blant annet Hydroship, som solgte virksomheten til Wilhelmsen i 2001.

Bli med Wilhelmsen skipsagent Kim Roger Bjønnes ombord i Sharp Island.

Kontaktinformasjon:

Mats Buer
Mob: +47 48 04 15 08

Tel: +47 35 57 37 30 (24/7 number)

wps.porsgrunn@wilhelmsen.com - For operational matters

 

Les mer wilhelmsen.com

 

Les også