Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ønsker ny fabrikkdirektør i INEOS Inovyn velkommen til Herøya

David Verdú er ny leder av INEOS Inovyns fabrikker i Grenland, på Rafnes og Herøya.
to personer, arbeidsantrekk, hvit hjelm, håndtrykk, fabrikkareal, ute Velkommen: Kari-Anne Leth-Olsen, INEOS Inovyns Produksjonssjef på Herøya, ønsker varmt velkommen David Verdú , ny fabrikkdirektør for INEOS Inovyns fabrikker på Rafnes og Herøya.

Verdú overtok etter Rodney Ishak i starten av året. Ishak er nå leder for INEOS Inovyns aktiviteter i Norden.

– Jeg er fortsatt på «skolebenken» og er mye rundt for å bli kjent med ansatte og fabrikkanleggene, forteller Verdú. Han er kjent i Grenlandsindustrien, nå sist fra REC Solar og fabrikken på Herøya, hvor han ledet utvikling av verdens mest bærekraftige silisiumproduksjon til solcelleindustri.

mann, portrett, poserer, fabrikkanlegg, utendørs, arbeidsantrekk, hvit hjelm

Bærekraft engasjerer

Bærekraft har begeistret Verdú siden han startet i industrien på Norcem i Brevik, nå i front på CO2 fangst i verden. 

– Det er utrolig spennende med INEOS Inovyns store miljøambisjoner, og at vi har en eier med vilje til å investere i Norge og i miljøprosjekter. Det er jo mange fabrikker våre eiere kunne brukt pengene på, men så  velger man Norge. Jeg føler meg privilegert som får mulighet til å jobbe her, sier den nye fabrikkdirektøren.

Som å komme hjem

Kari-Anne Leth-Olsen, produksjonssjef for PVC fabrikken på Herøya ønsker David Verdú varmt velkommen.

– Nå har jeg vært med Kari-Anne rundt i fabrikken og møtt folka her, og da hun spurte meg, hvordan føles det? Ja, da kom det spontant. – Det føles som å komme hjem.

– Jeg er spesielt glad i industrimiljøet. Jeg føler at alle bryr seg om hverandre. At vi jobber som et lag, er offensive og dyktige, og får lov til å bidra. Alle rundt deg ønsker at du skal bidra, og det er gjensidig. REC hadde også godt miljø, så å komme tilbake i industrimiljøet er det jeg ønsket meg mest.  

to personer i arbeidsantrekk, poserer, industri, tanker, rørbro
Velkommen: Vi gleder oss til spennende samarbeid, sier Kari-Anne Leth-Olsen.

 

Les også