Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ny leder hos kompetansebygger TS Group ønsker god jul

Turid Kristensen, ny leder ved TS Group sitt kompetansesenter på Herøya, er opptatt av å tilpasse og skreddersy kurs for kunden.
kvinne, stående, portrett Turid Kristensen, ny leder ved TS Group sitt kompetansesenter på Herøya.

Turid Kristensen tok over rollen som Site Manager for kursenheten hos TS Group på Herøya tidligere i år. Hun er fra Bamble, har allsidig bakgrunn som DAK-ingeniør og som prosjektleder, salgsingeniør og salgsleder innenfor industri, offshore og marin bransje. De siste 4 årene har hun jobbet med rekruttering og bemanning i TS Group før hun i september tiltrådte som Site Manager ved TS Group sitt kompetansesenter på Herøya. 

– Nå skal jeg drifte senteret og tilrettelegge for kursaktiviteter samt bidra til at konsernet fremstår som en attraktiv leverandør, samarbeidspartner og arbeidsgiver, sier hun.

TS Group flyttet inn i nyrenoverte lokaler i 2020, og er lokalisert i inngangspartiet til industriparken i Bygg 25 og enkelt tilgjengelig for alle som skal innom på kurs. 

– Fordelen med å være her på Herøya er nærhet til det operative miljøet. Vi ligger tett på bedriftene i Grenland og de slipper både reiseutgifter og reisetid. 

mann og kvinne, står, kurslokale, utgangsdør
Kenneth Sjåberg, en av senterets instruktører og Turid Kristensen, Site Manager.

Tilpasser kurs

TS er spesialisert på fagkurs som er pålagt i industrien som Flensearbeid, Tubing, Gassmåling og Ventil. I tillegg tilpasser de kurs og tilrettelegger for at kursdeltakere kan ha teori her og praksis i industriparken. – Vi tilbyr også spesialtilpassede «kurs og kompetansepakker» etter ønske fra bedriftene, sier Kristensen.

Kurs- og kompetansebedriften har flere års erfaring med å kurse offshore og landbasert industri. På Herøya tilbyr de kurs i klasserom, læring i praksis, webinarer og e-læring innenfor prosess-, automasjons-, elektro- og mekaniske fag. De kan skilte med svært kompetente instruktører og gode tilbakemeldinger fra deltakerne

– Akkurat nå jobber jeg med å tilpasse HMS-kurs for en gruppe utplasseringselever fra videregående yrkesfagskole. En av bedriftene her ønsker at kurset tilpasses aldersgruppen spesielt. Det er moro.

Ønsker å bidra

Kristensen ønsker å holde seg oppdatert på aktiviteter i industriparken, spesielt HMS-aktiviteter, og deltar i industriparkens HMS-forum. – Det er en flott arena til å bli kjent med andre bedrifter og få en oversikt over alt som skjer her, og for å se om det er noe vi kan bidra med, sier hun.

– Det er en spennende tid, det skjer en grønn utvikling. – Vi vil bidra til å underbygge visjonen om å få til en klimapositiv industriregion, og vurderer nye relevante kurs. kvinne i kontordøråpning, glass

Åpen dør - ta kontakt

Kristensen oppfordrer bedrifter og andre besøkende til å ta kontakt. – Beliggenheten vår gjør at vi er lett tilgjengelig. Her er det åpen dør, stikk gjerne innom for en kopp kaffe og en uforpliktende prat.

Se kurskalender og noe av det TS Group tilbyr Kurs - TS Group

 

Les også