Meld deg på vårt nyhetsbrev

Kraftig økning i oppdrag krever flere hoder

KSB på Herøya leverer skreddersydde løsninger for pumper og ventiler. Nå har oppdragene økt kraftig og de må ansette flere. I likhet med flere andre bedrifter på Herøya.
to menn sitter ved et bord, ventil på bordet Fra venstre: Einar Sæter og Kim Ekornrød hos KSB Norge AS på Herøya trenger ny kollega. Foto: Ole Bjørn Ulsnæs/Herøya Industripark AS.

KSB Norge AS, leverandør av pumper og ventiler til industrien, har sett en kraftig økning i oppdragene gjennom hele 2023. For å møte den økte etterspørselen søker de nå en erfaren selger til ventiler.

Global leverandør med lokalt fokus

KSB er en global leverandør av pumper og ventiler med over 15 000 ansatte. Selskapet er eid av Tyske KSB SE & Co KGaA, som har produsert ventiler og pumper i mer enn 150 år, og som nå er lokalisert i over 110 land.

I Norge har selskapet operert siden 1945 og har nå to ansatte i Herøya Industripark.

– Vi er her for å støtte lokal industri og grønne satsinger, sier Kim Ekornrød, salgsingeniør i KSB Norge AS. – Karbonfangst og grønn industri er et fokusområde for oss, og vi tilbyr produkter og tjenester som er viktige i den pågående omstillingen.

Søker lokalt

Bedriften, som er leietaker i Bygg 25 i industriparken, leverer skreddersydde løsninger til prosessindustrien på Herøya og andre industrikunder over hele Norge.

– Vi ønsker å ansette en selger med industriell bakgrunn her lokalt, sier Ekornrød. – Vi trives godt i vårt hyggelige miljø i Bygg 25, og håper å finne en dyktig person som ønsker å bli en del av vårt team.

Se KSB Norges stillingsannonse her.

Se kontaktinfo til KSB på Herøya her.

En av flere med ledige stillinger

KSB på Herøya er ikke alene om rekruttering av nødvendig spisskompetanse. Flere bedrifter i industriparken trenger nye hoder for å håndtere vekst. Se et utvalg her.

 

 

Les også