Meld deg på vårt nyhetsbrev

Herøya Industripark AS styrker laget

Ny innkjøper, prosjektsjef og forretningsutvikler på plass, viktige nøkkelposisjoner framover.
gruppebilde, to høye menn, kvinne i midten, ute Fra venstre Christian Brekken, Sissel Nybro og Lars Arne Dageid. Foto: Tom Riis

Det er stor aktivitet i industriparken.

– Vi har kunder som er spydspisser på å drive fram ny bærekraftig industri og teknologi. Vi trenger å styrke laget vårt for å kunne gjennomføre planer framover og utvikle og tilrettelegge for kundene, sier Skjalg Aasland, direktør for Forretningsutvikling og prosjekter i Herøya Industripark AS.

– Ny innkjøper, prosjektsjef og forretningsutvikler blir viktige nøkkelposisjoner framover. Vi er glade for at vi har fått på plass flere medarbeidere med svært høy kompetanse, sier han.

Innkjøper

portrett av mann, ute, industri

Lars Arne Dageid (53), er ny innkjøper. Han er siv.ing fra NTH, og siv.øk fra NHH. Kommer fra Viken Helseforetak, de siste 10 årene som spesialrådgiver innen innkjøp, logistikk, forhandlinger og rapportering. Han overtar stillingen etter Heidi Larsen, som pensjonerer seg i desember.

Lars kommer til å ha ansvaret for alle innkjøp «fra kulepenner til prosjekter i 100-millionersklassen». Han kommer også til å være en støtte for økonomioppfølging i prosjekter.

Prosjektsjef

portrett, kvinne, langt hår, hvit hjelm, ute

Sissel Nybro (48), er ansatt i nyopprettet stilling som prosjektsjef. Hun er siv.ing Bygg og miljøteknikk. Kommer fra Asplan Viak, de siste årene som seniorkonsulent. Hun har erfaring med prosessledelse, reguleringsplaner og byutvikling, og har tidligere jobbet rundt 10 år som prosjektsjef.

Sissel vil være en stor ressurs på å effektivisere og profesjonalisere prosjektene våre – både bygging, rehabilitering og riving, men også en del forprosjekter.

Forretningsutvikler

portrett, mann, gul jakke, hvit hjelm, ute

Christian Brekken (53) er ansatt i SINTEF Tel-Tek, men vil inngå i et fast innleieforhold til avdeling Forretningsutvikling og prosjekter ved Herøya Industripark AS. Han har en PhD og kommer fra SINTEF i Trondheim der han har jobbet som senior prosjektleder innen prosessteknologi ved anlegget på Tiller de siste 14 årene.

 

Les også