– Utvikler oss sammen med kundene

– Det er viktig for oss å være tilgjengelig for kundene våre, og vi utvikler oss sammen med dem. Det sier Gunnar Bråthen, leder for Verkstedproduksjon i Bilfinger på Herøya.

 

bilde av Gunnar Bråthen

Bilfinger leverer drifts- og vedlikeholdsrelaterte produkter og tjenester til prosessindustri og energiprodusenter i Norden, landbasert og offshore. – På Herøya har prosessindustri lang tradisjon, og dette er en naturlig lokalisering for oss. Vertskapet i industriparken har jobbet for å skape et større mangfold og gjøre parken mer robust, og det gir oss flere forretningsmuligheter, påpeker han.

Enhetene i Porsgrunn leverer tjenester innen alle de seks hovedområdene til Bilfinger; Vedlikeholdstjenester, verkstedproduksjon, prosjektledelse og engineering, ildfast, rådgivning og kursing.

Bilfinger er stolte av at RHI AG valgte Bilfinger som prosjektpartner for bygging av den nye fabrikken på Herøya. Det er en bekreftelse på at Bilfinger har kompetanse og er attraktiv i markedet.

Bilfinger har en omsetning på 2,5 milliarder kroner og har ca 2600 ansatte, lokalisert på flere steder i Norge, Sverige og Finland.