Norsk Jernbanedrift

Norsk Jernbanedrift AS er en totalleverandør av entreprenør- og prosjekteringstjenester innenfor alle jernbanetekniske fag. Virksomhetens ansatte i Grenland er etablert i en nytt kontorbygg i Gunneklev.

Norsk Jernbanedrift ble etablert i 2005, med 13 ansatte som aksjonærer, de fleste med bakgrunn fra Jernbaneverket. I 2011 fikk Norsk Jernbanedrift ny majoritetseier, gjennom investeringsselskapet Herkules Private Equity Fund III.

Virksomheten leverer tjenester innen fagområdene linje, signal og strømforsyning, og har ”installasjonstillatelse” på høyspentanlegg begrenset til jernbane og sporveisanlegg. Norsk Jernbanedrift har også levert prosjekteringstjenester siden 2006.

Norsk Jernbanedrift har siden etableringen hatt en sterk vekst med gode økonomiske resultater. Bedriften er delt inn i fire divisjoner der hovedområdene er entreprenør- og prosjekteringstjenester innenfor alle jernbanetekniske fag.

Virksomheten er bygget opp med sterk fokus på fagkunnskap og entusiasme og har nå rundt 190 ansatte. I tillegg til hovedkontoret i Porsgrunn, har Norsk Jernbanedrift avdelingskontor i Drammen, og er også representert i Lillestrøm, Sarpsborg, Gol, Nærbø/Stavanger og Voss.

Kontakt:
Hydrovegen 6
Porsgrunn
Tlf. sentralbord: +47 35563300
E-post: post@njd.no

Les mer på www.njd.no