Smak litt på noen av de unike produktene fra Herøya!

Lurer du på hva som egentlig produseres på Herøya? Skal man ramse opp alle produktene fra de 80 bedriftene i parken tar det tid. Derfor er det laget en to minutters film, «Made in Herøya» som gir deg en liten smakebit. 

– På Herøya lages det produkter som kommer til nytte for mennesker over hele kloden. Det er viktig at dette budskapet ikke drukner i tall og teknikk når vi markedsfører industriparken, sier leder for Marked og utvikling i Herøya Industripark AS, Gard Madsen.

En to minutters film, «Made in Herøya» skal gi deg en liten smakebit av alle de unike produktene som kommer fra Herøya. Slik som mineralgjødsel fra Yara som bidrar til å brødfø en stadig økende befolkning i verden, PVC fra Inovyn som holder deg tørr i regnet, silisumblokker fra Elkem Solar som blir til solcellepanel, for å nevne noen.

– Det var merkevarebyrået  Edison Wolfram som kom med ideen til denne enkle filmen, der vi følger Herøya Industripark fra soloppgang til solnedgang og viser eksempler på unike produkter. Vi synes resultatet er blitt veldig bra, understreker Gard Madsen.

En uke etter lansering har filmen mer enn 21.000 visninger på Facebook.