Aktuelt

 • Yara Porsgrunn skal redusere utslippene med over 300 tonn NOx

  Yaras to eldste salpetersyrefabrikker i Herøya Industripark skal bli mer miljøvennlige. NOx-fondet har gitt tilsagn på over 31 millioner kroner for å kutte NOx-utslippene med over 300 tonn. Dette tilsvarer et årlig gjennomsnittsbruk for mer enn 50.000 dieselbiler. 

  Les mer
 • Kickstart for industrisatsingen «Power Grenland» på Herøya

  Stortingspolitikere fra Telemarksbenken møtte ledere fra verdenseliten i prosessindustrien, fra industrinettverk, bank og eiendom i Herøya Industripark. Nå skal muligheter for ny grønn næringsutvikling i Herøya og Grenland frontes bredt, og med én stemme fra «Power Grenland». 

  Les mer
 • Ammoniakkfabrikken snart klar til en måneds testing før oppstart etter brannen i april

  24. april brant kompressorsalen i Yaras ammoniakkfabrikk i Herøya Industripark. I løpet av august starter uttesting av nytt og reparert utstyr, med mål om oppstart av fabrikken i løpet av september. 

  Les mer
 • Yara Porsgrunn starter testkjøring av ny salpetersyrefabrikk

  Testkjøring av Yaras nye fabrikkanlegg for salpeterproduksjon pågår og vil ta seg opp nå i august. – Vi bruker vann, luft og damp under trykk som kan gi noe støy, men som er helt ufarlig. Vi kan ikke love at det blir støyfritt, men Yaras testteam skal gjøre sitt ytterste for å minimere støyen, sier Yaras commissioning leder Rebecca Williams.

  Les mer
 • Inkubatorselskapet Proventia triplet antall gründerbedrifter og innovasjonsprosjekter i 2016

  Proventia bidrar godt til Sivas rekordresultat for 2016. Innovasjonsselskapet etablert i Herøya Industripark og på Notodden tok inn tre ganger flere nye bedrifter i 2016 enn året før. Fortsetter de i samme tempo ligger det an til en dobling også i 2017. 

  Les mer